13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Отървах сестра си от чужденец-вампир


Родната ми сестра ми мина през какви ли не перипетии, за да „намери щастието си в Европа“, но вместо това съдбата й поднесе само несгоди и разочарование.

От близо 2 години беше в Западна Европа с мъж, който не само не я заслужаваше, не само че бе мързеливец, подлец и абсолютен идиот, ами на всичкото отгоре беше женен.
С лъжи, измама и насилие принуди сестра ми първо да изтегли голям заем от банка в България, като прибра парите с увещанието, че ще помогне при изплащането и естествено след време „забрави“ и остави сестра ми да се погрижи изцяло за заема, а тя горката едва се препитаваше.

Аз помагах по малко с вноските, но и моите възможности са ограничени. Забелязах също, че поради някаква причина сестра ми изпитваше страх от този човек и се съмнявах, че е въвлечена и принудена да върши нещо незаконно там, за което ние (семейството й) само можехме да гадаем.

Тя бе толкова объркана, изплашена и отвратена, че едва ли би могла да се откъсне сама от този дявол.

Зад гърба й писах на Магда за съвет. Знаех, че сестра ми нямаше да пожелае, защото по някакъв странен начин продължаваше да изпитва чувства към този човек.

Магда ми прати описание на ритуал за отърваване от натрапник. Обясни ми, че човекът е вампир и е обвързал така сестра ми, че тя никога да не се отскубне.

Така че правех ритуала наместо нея. Месец по-късно тя се осъзна, доби смелост и се завърна в България. Той звъня, заплашва я, удари го на молби, когато разбра, че другото няма да мине, но нищо не помогна. Отървахме се. В момента водим дело за парите и по всяка вероятност ще го спечелим.

Вилиана Стайкова, София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.