Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Лунните хора трябва да отглеждат котка и да пътешестват
30.09.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Лунните хора трябва да отглеждат котка и да пътешестват


Символично с Луната е свързана котката и е добре лунните хора да отглеждат в дома си това животно

lunnite hora
Котката е в състояние да хармонизира енергетиката на стопанина си, да поеме негатива върху себе си. Освен това не забравяйте, че котката има независим характер и лунните хора трябва да вземат пример от своите пухкави „амулети„: да пазят независимостта си, да спазват дистанция заради своето благо.

Освен това Луната покровителства пътешествията, затова е полезно лунните хора да пътуват. В идеалния случай подопечните на Луната са второто лице в компанията и при това работата им е свързана с командировки. Защото пътешествията даряват винаги нови впечатления, които са необходими на лунните хора като въздуха. Например, ако лунният човек се сблъска с нещо неприятно, налегне го бремето на отрицателните емоции, трябва колкото се може по-скоро да се очисти. Най-добре е да замине на някое интересно място – това е най-лесният начин да се „презареди“, да замени „-“ с „+“.

Всеки си има своите силни и слаби страни. А главното преимущество на лунните хора е способността им тънко да усещат ситуацията, настроенията, атмосферата. Те имат развита интуиция, някои притежават дарбата за предвиждане.

Но потапяйки се в негатив, рискуват да се превърнат в слаби, внушаеми хора, неспособни на самостоятелни решения и постъпки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.