Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Предсказанията на великите, които са се сбъднали
13.06.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Предсказанията на великите, които са се сбъднали


Страниците на историята съдържат свидетелства за предсказанията към велики хора

чърчил
Много от тези невероятни случаи, останали в паметта на потомците, са доста поучителни. И макар че не може да се обхване необятното, със сигурност може да се твърди, че във всяка страна, във всяка епоха съществуват забележителни предсказатели, чиито думи са се сбъдвали независимо дали им вярват, или не…

Франция има свои пророци. Кралският астролог на Бурбоните предсказва на бъдещия крал Людвик XVI да се пази от числото 21. Но независимо от всички предпазни мерки, които взема кралят, именно в тези дни му се случват всякакви нещастия.

В началото на революцията – на 21 юни 1791 г., френското кралско семейство прави опит да напусне революционна франция. Но не успяват да реализират замисъла си – заловени са във Варание.

На 21 септември 1792 г. със специален указ Конвентът анулира монархията на територията на Франция и провъзгласява републиката, а година по-късно – на 21 януари 1793 г., френският крал е гилотиниран. Така се сбъдва предсказанието на астролога.

През 1979 г. българската предсказателка Ванга казва, че Индира Ганди ще дойде на власт, но за кратко, защото смъртта ще прекъсне нейното управление. И наистина, скоро в Индия се провеждат предсрочни избори, на които побеждава И. Ганди, докато останалите политици смятат шансовете й за нулеви. След четири години – на 31 октомври, тя загива от ръката на личния си телохранител.

През януари 1945 г. известната американска предсказателка Джейн Диксън предсказва на Уинстън Чърчил, че го очаква поражение на предстоящите избори. Това предсказание изглежда повече от нелепо -Чърчил се ползва с огромна популярност сред хората.

А и самият политик, като чува предсказанието, възкликва: „Англичаните никога няма да се отрекат от мен!“. Но всичко се случва точно както предсказва Диксън: 6 месеца по-късно Уинстън Чърчил търпи поражение и е принуден да остави поста си.

През 1968 г. по време на закуска, на която присъства американската прорицателка Джейн Диксън, един от гостите споменава, че във Вашингтон е започнал протестен марш, оглавен от Мартин Лутър Кинг. След като се замисля за минута, Джейн възкликва: „Но Мартин никога няма да дойде във Вашингтон. Той ще бъде застрелян във врата. Той ще е първият, а следващият е Робърт Кенеди“. И наистина, няколко дни по-късно Мартин Лутър Кинг е убит, при това точно както предсказва ясновидката.

Освен това Дж. Диксън казва, че на Робърт Кенеди не му е съдено да застане начело на страната. „Това ще се случи заради трагедията, която ще настъпи след седмица в хотел „Амбасадор“. На 5 юни, точно седем дни по-късно, в хотел „Амбасадор“ Р. Кенеди е убит с изстрел в главата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.