Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Числата играят много важна роля в сънищата
30.09.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Числата играят много важна роля в сънищата


Какво означават числата в сънищата?

числата
Всяко число, всяка цифра има сила и значение. Ако ги разберем, ще можем по-добре да опознаем себе си.

Трябва да помним, че числата са не само символи. Сами по себе си те не могат да обусловят промените; въпреки това цифрите носят важна информация за нашите потенциални възможности и силите, които ни заобикалят. За да се сметне за символ, числото – или серията числа, трябва ясно да присъства в съня (например номерът на сградата, в която живеете). Освен това трябва да се обръща внимание на броя на еднаквите предмети в сънищата.

Нулата обикновено предвещава неуспех и напразни грижи, напразни очаквания и разочарование.

Единицата предлага незабавно да се пристъпи към активни действия, обещавайки постигане на целите и успех. Главното е да не отстъпвате от набелязаното.

Двойката препоръчва да се замислите за търсене на партньор и въобще за ползата от колективните усилия. Можете да заемете изчаквателна позиция по вълнуващия ви въпрос.

Тройката е магическа цифра, символ на триединството и съзидателното мъжко начало. Обещава успех и радост.

Четворката показва, че не трябва да бързате да променяте каквото и да било в живота си. Най-добре е да оставите нещата както са в момента и да насочите усилията си в напрегната работа и съзидание.

Петицата означава, че може би трябва да тръгнете на пътешествие или да смените работата си. Не е изключена важна промяна в живота ви – сватба, тъй като това число символизира сливането на женското (2) и мъжкото (3) начало.
Шестицата обещава спокоен живот и хармония в отношенията. При приятелите и роднините също всичко е уредено, можете да се заемете с любимото занимание или да си отпочинете.

Седмицата е добър знак. Тя предлага да отделите повече внимание на духовната сфера, да не зацикляте върху материалните проблеми, да помислите повече за бъдещето, да анализирате грешките си.

Осмицата символизира период на равновесие на силите, устойчиво развитие. Успехът и постиженията не са далече.

Деветката е знак на плодородие, означава успех в съзиданието, в строителството, ремонтните работи, равномерно протичане на живота. Това число понякога предвещава майчинство.

Полезно е да се обърне внимание и на някои двуцифрени числа.

Десетката е олицетворение на единството, изпълнение на текущата фаза в дейността и създаване на позитивна атмосфера, способстваща прогреса. В сънищата е добър знак.

Дванадесет е символ на завършеността. Вероятно приближава към края си някакъв мащабен проект – например обучение.
Тринадесет – колкото и да е странно, не е най-лошият вариант, пише „Феномен“. Понякога предвещава развлечения, полезни запознанства и важни срещи.

Двадесет и едно – еднозначно положителен знак за победа, успех, позитивни събития и получаване на изгода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.