Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Гадателката Магда ми направи най-големия подарък
22.05.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Гадателката Магда ми направи най-големия подарък


Гадателката Магда ми върна желанието за живот точно тогава, когато го бях загубила

щастие
Преди време преживях нещо много, много неприятно. Интересното е, че всичко беше различно, преди да пиша на гадателката Магда. И всичко стана още по-различно, след като й писах. И много по-хубаво, разбира се. Сега ще ви разкажа накратко историята си.

Преди около година и половина дъщеря ми, която тогава беше на 2 години и половина, беше диагностицирана с много опасно и страшно заболяване. Да не кажа фатално, защото тогава слушах тази дума почти непрекъснато. Всеки, които има дете, може да си представи колко ужасно е това. Може да си представи отчаянието, в което бях изпаднала.

Още в началото искам да уточня, и да кажа, че аз потърсих второ мнение в съседен на нашия град. По-точно – ние живеем във Бургас, и отидохме за второ мнение във Варна. Почти нищо не се промени. Прогнозата беше все така лоша.

И в това отчайващо състояние, аз реших да пиша на гадателката Магда. Обясних й всичко. Тя ми каза точно какво да направя. То включваше един прост ритуал, да заведем детето на едно точно конкретно място и да потърсим мнението на лекари от София. Не споменавам умишлено ритуала и мястото, което е една църква, защото това са индивидуални неща, и ако на нас са ни помогнали, може да са напразни надежди за други хора.

Сега дъщеря ни е добре. Не се е лекувала от нищо. Чисто и просто лекарите в София казаха, че диагнозата е грешна, че има малък проблем, който ще се израсте, и това е!

Боряна К.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.