Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Град Яфo сбъдва желания
13.06.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Град Яфo сбъдва желания


Векове наред хората вярват във влиянието на звездите върху формирането на характера и съдбата на човека

qfa
Град Яфo сбъдва желания

Принадлежността към даден зодиакален знак според древните в много отношения определя и професионалните качества на личността, и съвместимостта между партньорите.

Още през XV в.пр.н.е. в пустинята е основан град Яфo, който е един от най-древните селища на територията на съвременен Израел. Древните легенди разказват, че по тези места Персей освобождава Артемида, а апостол Петър получава пророчески видения. Според преданията мъдреци възкресяват хора подобно на Иисус. Самият град е средоточие на различни невероятни събития и пророчества.

Нищо чудно, че именно на това място е и така наречената пътека на хороскопа. Тя се състои от дванадесет улици, които съответстват на броя на знаците в Зодиака. Улиците се пресичат помежду си, образувайки подобие на лабиринт.

Съществува поверие, че онзи, който открие улицата със своята зодия и си намисли желание, като докосне плочката на това място, задължително ще реализира мечтата си. Но практиката показва, че далеч не е толкова лесно да намериш улицата със съответния на зодията ти знак. Сякаш някой специално обърква хората, като им пречи да постигнат целта си. При това много плочки се намират на недосегаема за човека височина, което допълнително усложнява задачата на всеки, който се опитва по този начин да сбъдне желанието си. Но хората продължават с упоритост да преодоляват всички препятствия и трудности.

Освен това в града има старинен мост с гравирани върху него зодиакални знаци, чието докосване също ви гарантира успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.