07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Астралното тяло пази спомена за нашите емоции


Астралното тяло може да напуска своята физическа обвивка и да пътешества самостоятелно из Вселената

astralnoto tyalo
Освен това то притежава кармична памет и може да взаимодейства с подсъзнанието и със съновиденията. Всъщност всички емоции, които човекът преживява, представляват различни състояния на астралното тяло, които обаче се отличават по хармоничността на вибрациите и цветовата гама.

Силните емоции – радост, любов, омраза, щастие, имат наситена окраска, като положителните са оцветени в ярки тонове, а негативните – в мътни. За да достигне съвършенство в развитието на астралното тяло, човекът трябва да се научи да живее чрез съзидателните вибрации на положителните емоции. Отрицателните ниско-честотни емоции въздействат разрушително върху тънките тела, като постепенно причиняват гибелта и на физическото тяло.

Несправедливо обаче е да се смята, че астралното тяло е присъщо само на човека. Както показват изследванията, астрално тяло имат и животните и растенията, дори едноклетъчните (при тях обаче то се намира в зародишен стадий).

Някои хора, обикновено ясновидците, имат способността да виждат астралното тяло. Тъй като размерите му превишават размерите на физическото, то сякаш обкръжава фигурата на човека като пръстен. Именно този пръстен, или аура, могат да възприемат хората с паранормални способности. Обикновено те споделят, че цветът на тази обвивка при различните хора е различен. Изображения на „пръстени“ около човешки фигури са рисували още древните майстори на живописта и това не е било случайно съвпадение или просто метод за украсяване на картината. Такива рисунки се срещат на различни места, понякога отдалечени едно от друго, а в онези времена е било практически невъзможно да се изминават такива грандиозни разстояния.

Всеки човек има способността на астрално напускане на физическото тяло, само че малък процент от хората могат да го правят съзнателно. Повечето извършват такива „пътешествия“ в астрала само по време на сън, а при събуждане споменът за тях не се запазва в съзнанието им. При непрактикуващите съзнателно напускане . на физическото тяло астралната обвивка не се отдалечава много от физическата, а се намира винаги в близост до нея.

Смята се, че интензивното формиране на аурата се извършва от 14 до 21 години, а окончателната й гибел настъпва на 40-ия ден след смъртта на човека. Но магнетизмът на живите хора е способен в известен смисъл да възкреси астралното тяло – и по-точно, негово подобие. Това слабо копие на починалия може заучено да повтаря онези вибрации, които са били свойствени на неговия стопанин. За това способства потокът на мислите, характерни както за починалия, така и за неговите живи роднини или приятели. Затова медиумите могат да влизат в контакт с такива копия.

Както и цялата тънка материя, астралната обвивка се разрушава от негативните емоции, които човек изпитва. Колкото по-низши са чувствата и помислите на хората, толкова повече тънката материя се заменя от по-груб материал, работещ на ниски вибрации. Затова отработените през вековете методики (предимно източни) неслучайно са насочени към укротяване на собствените страсти, за да може да се постигне хармония както във физическото, така и в тънкото астрално тяло…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.