Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Гадателката Магда ми даде надежда, когато бях отчаяна
26.02.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Гадателката Магда ми даде надежда, когато бях отчаяна


Не знам дали това е правилно да кажа, но гадателката Магда ми даде надежда, когато най-много имах нужда от нея

nadejda
Надежда е малко общо казано. Онова, което леля Магда направи за мен, беше че ми направи гадание за връзката, в която бях тогава. Много обичах този човек, много скъп ми беше на сърцето, но за мое съжаление всичко беше еднопосочно. От негова страна чувствата отдавна си бяха отишли. А аз, глупачката, нищо не бях разбрала.

Надежда е слабо казано, защото гадателката Магда ми каза неща, които аз дори не подозирах, но след като се постарах и си направих една справка, всичко излезе така, както тя каза. Този човек не просто ми е изневерявал, той ми изневеряваше с моята сестра! Нея не мога да я обвиня. И тя, като мен, се оказа една от многото. През цялото време се е подигравал с чувствата ни. Използвал ни е. Мога да си представя как е коментирал ситуацията с неговите приятели.

Както и да е, това е минало. Аз не желая повече да си спомням нито за него, нито за това, което ми причини. Сега се боря само да се оправя емоционално и продължавам напред, там където има истинска любов, истинско уважение и надежда!

Мира Топалова от София на 22 години

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.