24.10.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Астралното тяло – колесницата на душата


Съвременната наука е открила немалко тайни относно свойствата и състава на тъканите, от които се състои физическото тяло на живите организми (в това число и на човека)

tyalo
Но учените продължават да са скептично настроени към древните учения, според които светът не е устроен така просто и освен видимата материя съществува и друга, също така важна за живота. Става дума за тънката материя и в частност -за астралното тяло.

Според достигнали до нас знания от древността човекът освен физическо има още няколко тела, които обикновено не се възприемат с обичайното зрение.

Ефирното тяло (нарича се още и витално) е енергетично копие на физическото тяло. То копира всичките му тъкани, органи. Нещо повече, ефирното тяло представлява своеобразна матрица, невидима за човешкото око. И по енергетичните линии на тази матрица се изгражда бъдещата материя на организма. Те. ефирното тяло възниква още преди раждането. Гамата на цветовете на ефирното тяло е от сиво до небесносиньо.

Ментално тяло. В неговите „рамки“ се осъществява процесът на мислене. Именно тук се образуват мислеформите, когато човек мисли за нещо. Това тяло е най-развито при човека.

Каузалното тяло съхранява информацията за предишните въплъщения, събира преживения опит. И доминиращите черти на миналите личности, преживени от човека, ще бъдат предадени при следващата му реинкарнация. Каузалното тяло „избира“ и мястото, където ще се роди човекът.

Будхиалното тяло образува системата от ценности на човека и законите, по които той трябва да живее. Ако постъпките му са в разрез с постановките на неговото будхиално тяло, то започва да боледува. Така това тънко тяло се опитва да ни накара да осъзнаем и преосмислим постъпките си, за да не вредим нито на себе си, нито на света.

И накрая, астралното (емоционалното) тяло – при различните народи то се нарича различно: светещо тяло, колесница на душата, пластичен медиатор и др. Астралното тяло обвива всяка клетка на живия организъм и благодарение на това, че моментите в живота носят някаква емоционална окраска, астралното тяло има тясна връзка с всеки участък от нашето тяло. Затова то отговаря за такива паранормални способности при хората като ясновидството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.