13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда премахна проклятието, което тегнеше над имота ни


Преди около два месеца се свързах с пророчицата Магда, на която доверих своя проблем, и не съжалявам. Иначе сигурно и досега щях да си блъскам главата – къде сгреших или какво не предвидих, та си навлякох беля на главата.

Уж купихме селски имот, та да се разполагаме по-нашироко, сред тишина и природа, а се затормозихме повече. Избирахме го да е с голям двор и кирпичена къщичка.(за по-евтино). Смятахме да наблегнем на овошките, тревните площи, плочките и други подобни. Заварената къща нямаше да ни трябва за живеене, а за заобикаляне на някакъв глупав закон. С една дума – да спестим доста пари за разрешително за нов строеж. Намерихме желаното. Под предлог, че ремонтираме старата, ние си построихме новата. Помня, че я осветихме, но със старата или останките й не направихме нищо. Кой да знае?

Мина година и половина, а къщата сякаш не ни приемаше. Често се случваха сакатлъци – с инструментите за работа в двора, с градинарската ножица, по стълбите в къщата. Споделяхме със съседите, с които направо случихме, и те ни позаказаха някои неща за подобни каръци със старите собственици. На всичкото отгоре ни се счуваха разни съмнителни звуци, среднощни скърцания. Може да сме си го внушавали, но колко му трябва на човек. Щяхме вече да продаваме, но от приказка на приказка й излезе макар и шеговитото име ”Къщата на караконджулите”. Щяхме да си имаме трудности с купувачите.

Както казах в началото, в случая много ни помогна Магда. По нейни препоръки, цели четиридесет дни правихме ритуали, за прочистване на енергията, за заличаване на стари влияния и всякакви кармични наследства от това място. Доста добре се справихме, щом сега ни се отвориха душите, спим си и си живеем спокойно. Още месец ще работим за задействане на някакви защити. Накрая ще я осветим отново. Но още отсега личи, че нещата тръгнаха на добре.

Милка Иванчева, Тополовград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.