25.09.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Как влияе луната на зодиакалните знаци?


Луната силно влияе върху емоционалната сфера на човека

luna
Тя се движи бързо и разположението й относно другите планети също често се променя. Затова и чувствителните към лунните влияния хора изпитват колебания в настроението си многократно през деня…

Но дори да не сте така възприемчиви към лунните аспекти и фази, така или иначе, ще усетите преходите на Луната от един знак в друг.

ЛУНА В ОВЕН

Когато земният спътник преминава през знака на Овена, при хората се увеличава енергичността и мнозина са обхванати от желание да действат незабавно, без да губят време за размисъл и без да търсят ничии съвети. Творческите личности са обхванат от вдъхновение и те са способни бързо да сътворят нещо ново и оригинално. Но при Луна в Овен по-често се проявява и агресивност, избухливост, нетърпение и невнимание, което често е причина за конфликти и дори нещастни случаи. Мнозина в тези дни усещат главоболие и фиксират повишено кръвно налягане.

ЛУНА В ТЕЛЕЦ

Когато Луната преминава през знака Телец, човек се успокоява – понякога дори дотолкова, че не иска нищо да прави, може би само това, което му доставя удоволствие и му обещава материална изгода. Работата се извършва бавно, но качествено. В тези дни много хора изпитват алчност, стремеж да натрупват, да се запасят, да присвоят, както и страх да не изгубят това, което имат. Често се проявява упоритост и прекален прагматизъм и консерватизъм. При мнозина в периода, когато Луната пребивава в Телец, нараства апетитът, особено към сладкото.

ЛУНА В БЛИЗНАЦИ

Когато Луната посещава този двойствен знак, у хората се проявява подсъзнателно желание за раздвояване, за да присъстват на две места едновременно и в същото време да се занимават с две и повече задачи. В реалността това често изглежда като безсмислена суета, бързи смени в плановете и в настроението. В тези дни е трудно да се доведе започнатото докрай, затова е най-добре да се захващаме само с дела, които бързо можем да довършим. Затова пък тези дни са подходящи за общуване и учене.

ЛУНА В РАК

В този знак Луната си е „у дома“ и затова у хората в пълна степен се проявяват „лунните“ качества: впечатлителност, сантименталност, склонност към потапяне в миналото, в спомени и тревоги по отдавна отминали дни. Мнозина в този период са обхванати от желание да създадат уют в дома си и никъде да не излизат, да се скрият от неприятните и травмиращи ситуации. Често в тези дни хората сякаш се вдетиняват, стават капризни и обидчиви.

ЛУНА В ЛЪВ

В знака Лъв Луната споделя властта със Слънцето и настроението на мнозина също става „слънчево“. Наблюдава се ръст на оптимизма и самоувереността,
увеличават се работоспособността и жаждата за признание. Периодът е подходящ за творците, те получават вдъхновение и възможност да привлекат вниманието на публиката. Успешно се провеждат увеселителни, културни и спортни мероприятия, различни изложби и презентации. Но има риск за надценяване на собствените си възможности, както и опасност да станете жертва на ласкателства.

ЛУНА В ДЕВА

При Луна в Дева се повишава вниманието към детайлите и склонността към ред. Подходящо време за занимания, изискващи търпение и акуратност, за създаване на чистота в дома, работа с документи, съставяне на планове и отчети. Но най-добре е в тези дни да не се срещате с контрольори, проверяващи, критици и изпитващи – те обезателно ще намерят за какво да се заядат. У мнозина се появява желание да контролират другите не по служебна необходимост, а от чисто желание да помогнат, да посочат грешките, да дадат подходящ съвет дори и
да не ги молят за това.

ОСТАНАЛИТЕ ЗНАЦИ ОТ ЗОДИАКА МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.