Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Зодия и здраве - това е нещо интересно!
22.05.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Зодия и здраве – това е нещо интересно! /ПРОДЪЛЖЕНИЕ/


ПЪРВА ЧАСТ ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

Oсвен изискващите постоянно внимание органи и системи на собствената зодия периодически в организма на всеки човек стават уязвими и органите и системите, управлявани през текущия период. Като се знае това, може месец предварително да започне профилактиката на съответната област.

zodiak
Активното лечение на бъбречните заболявания, пикочния мехур и кожните проблеми трябва да започне не по-късно от 23 август, тъй като от 23 септември до 22 октомври тези заболявания мотат да се изострят, тъй като през този период Слънцето преминава през знака Везни, в чиято власт се намира състоянието на бъбреците. През септември – октомври е особено опасно да се провокират бъбреците, като се злоупотребява например с лекарства или люта храна.

В периода от 23 октомври до 21 ноември, когато Слънцето се намира в знака на Скорпиона, са отслабени половите органи и правото черво. Тези, които страдат от подобни заболявания, е желателно да започнат лечението им не по-късно от 23 септември, т. е. месец преди периода на възможни усложнения в тяхното състояние.

От 22 ноември до 21 декември, когато Слънцето е в знака на Стрелеца, трябва да се следи състоянието на кръвта, да се ползват кръвоочистителни растения, да се ядат лимони и други кисели продукти за подобряване състоянието на черния дроб. А месец преди настъпването на този период активно да започне лечението на болестите на кръвта и черния дроб.
Хората с крехки кости и чувстващи се отслабнали трябва особено да се пазят в периода от 22 декември до 19 януари, когато Слънцето се намира в знака Козирог. А месец преди настъпването на този период те трябва да се заемат с укрепването и лечението на костната си система.

Тези, които страдат от спазми на съдовете и други съдови неприятности, трябва особено внимателно да се отнесат към здравето си в периода от 20 януари до 17 февруари, когато Слънцето се намира във Водолей, отговарящ за състоянието на съдовете в организма на човека. Не по-късно от 20 декември е желателно да се заемете с профилактика на вашия организъм и с прочистването на съдовете.

Имунната система е особено необходимо да се укрепва през януари – февруари, тъй като от 18 февруари до 20 март са вероятни заболявания, свързани с отслабване на имунитета, за които отговаря знакът Риби, в който Слънцето се движи през този период.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.