Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Зодия и здраве - това е нещо интересно!
13.06.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Зодия и здраве – това е нещо интересно!


Всеки месец, преминавайки от един зодиакален знак в друг, Слънцето активизира влиянието на новия знак върху нашето здраве

zdrave

В периода от 21 март до 19 април, когато Слънцето се движи в знака Овен, са уязвими органите, разположени в главата. Затова трябва хората със слабо зрение и слух, с нарушения в мозъчното кръвообращение, страдащи от чести главоболия, не по-късно от 20 февруари да се заемат с лечение и укрепване на съответните органи, така че през март – април да не се наблюдава влошаване на самочувствието. Освен това всички през март – април трябва да пазят главата, да не пренапрягат очите по време на четене или работа с компютър.

От 20 април до 20 май, когато Слънцето се движи в знака Телец, е уязвимо гърлото. Започвайки от 20 март, трябва да се откажете от лютата, прекалено студена или прекалено гореща храна, за да не предизвикате дразнене на гърлото и да се защитите от всевъзможни
възпалителни и други заболявания в тази област.

От 21 май до 20 юни Слънцето се движи в знака Близнаци. През това време са уязвими белите дробове и нервната система. От 21 април е полезно да започне лечение на съответните заболявания и тяхната профилактика. А докато Слънцето се намира в Близнаци, трябва да се избягват дразнещите фактори и всичко, което вреди на нервната система.

От 21 юни до 22 юли, когато Слънцето се движи в знака Рак, най-чувствителен е стомахът, отслабени са органите на храносмилането, могат да се появят наследствени заболявания.

Още месец преди този период е полезно да се спазва лека (плодова или зеленчукова) диета, да не се употребява храна, дразнеща стомаха, да започне профилактика и лечение на наследствените заболявания и болестите, свързани с органите на храносмилането. В периода на уязвимост на стомаха не бива да се преяжда.

В края на лятото (от 23 юли до 22 август) е уязвима сърдечносъдовата система, тъй като през това време Слънцето се намира в знака Лъв, който отговаря за състоянието на сърцето. За страдащите от заболявания на сърдечносъдовата система е особено важно да започнат да я укрепват през юни, а в периода на преминаване на Слънцето през знака на Лъва да избягват всичко, което предизвиква отрицателни емоции.

Хората, които имат проблеми с червата, трябва да се заемат с лечението им не по-късно от 23 юли, тъй като от 23 август до 22 септември, когато Слънцето преминава през знака Дева, отговарящ коремната кухина, тези органи ще са отслабени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.