08.12.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Какво влияние имат планетите върху нашия живот?


Не само Слънцето и Луната, но и планетите има свое астрално влияние върху хора, животни, растения и дори минерали…

planeti
Слънцето е показател на духа, творческата сила, сърцето на човека и неговата физическа природа. Луната символизира душата, второто „аз“ на човека, психиката и емоционалното подсъзнателно ниво на възприятие. Меркурий е показател за интелекта, определя всички форми на връзки и контакти, обучение и търговия, език, реч, слово.

Венера отговаря за любовта, хармонията, красотата и естетиката, определя желанието и удоволствието. Марс показва сила на волята, активност, енергичност, конфликти. Той е отражение на активния мъжки принцип. Юпитер отговаря за религията, закона, властта, авторитета, социалните принципи, външния обществен живот на човека. Сатурн ръководи вътрешния живот на индивида, неговия разум, философия, духовни устои, степен на самопознание. С Уран са свързани свободата, преображението, превратът, всякакви внезапни действия, както и пътните и авиационните пътешествия. Той отговаря за откритията и ясновидството. Нептун е стопанин на моретата и океаните, на високата хармония и музиката. Той дава свръхчувствителност, любов към всичко живо, разтваряне и единство със света, метаморфози, но и наркомания, илюзии. Плутон е господар на подземното царство. Той отговаря за енергията на масите, атома, радиацията, както и за хипнозата, магията и всякакви форми за въздействие.

Широко използва влиянието на небесните тела и медицинската астрология. Тя намира приложение и в медицината на тибетските лекари, основана на трактатите „Аюрведа“ и „Джудши“. Според тях голямо значение имат не само дозата, но и времето на приемане на лекарството. И дори храната, погълната не навреме, действа като отрова.

Още в древността в Индия и Тибет се е използвала карта на периодичното включване и изключване на актив-
ността на вътрешните органи в човешкото тяло. Без познаването на този биологичен часовник дори полезното лекарство може да се превърне в баласт и дори да нанесе вреда. Тибетските лекари отчи-
тат не само този денонощен цикъл на активност на вътрешните органи, но и съгласуват курса на лечение с личния хороскоп на болния.

Този цикъл е известен и в Япония. Там денонощието се разделя на 12 двойки енергетични канали в тялото. Хороскопът на пациента помага на лекаря да установи основния канал на проблема.

Като се имат предвид годината, месецът и датата на раждане, може с точност от 70 – 80% да се определят каналите, които са най-уязвими при въздействие на стрес и други неблагоприятни фактори. Необходимо е да се отчитат и противофазните на знака на годината и на зодиакалния знак канали. Според лекарите, наблюдаващи състоянието на спортисти олимпийци, в противоположните месеци от рождения ден при всеки, дори при здрав човек, е занижена жизнеустойчивостта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.