17.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Всеки ден има своя собствена магия


Всеки ден, в зависи мост от това, коя дата от месеца е, има свой характер

numerologiya
За да живеете в хармония със себе си и със света, твърдо запомнете какви подводни камъни таят в себе си различните дни.

На първо число в никакъв случай не се захващайте с нещо ново: не започвайте работа, не започвайте ремонт, не ходете на изследва не. Няма да имате успех в това начинание, а разочарованията ще са в излишък.

На второ число е голяма вероятността да изгубите голяма сума пари или да станете жертва на мошеници. Постарайте се в този ден да не носите със себе си много пари. Внимателно следете чантата и портмонето си и не се впускайте в авантюри.

На трето число не давайте пари назаем дори на най-доверени хора. Голяма е вероятността длъжникът да не може да върне заема.

На четвърто число всячески избягвайте конфликти и караници. В този ден дори най-незначителният спор може да прерасне в грандиозен скандал, който няма да е лесно да потушите.

На пети се откажете от всякакви пътувания, особено далечни. Голяма е вероятността от аварии, проблеми с разписанието на транспорта, както и повреди в двигатели и механизми.

На шесто число не ходете на гости, нито на срещи, в това число и делови. Дребните разногласия и неуредици могат да разрушат дори най-добрите отношения.

На седми се постарайте по-малко да се мяркате пред очите на началството и в никакъв случай да не захващате разговор за повишаване в службата или надбавка към заплатата. В противен случай не само няма да получите желаното, но и ще изгубите разположението на шефа.

На осми не предприемайте нищо рисковано, не се въвличайте в авантюри, не влизайте в конфликт със закона. Ако сте неуверени в крайния резултат, не ходете дори във фризьорския салон: новата прическа едва ли ще ви хареса.

На девети е голяма вероятността да получите травма, затова кажете „не“ на екстремалните видове спорт, бъдете внимателни с битова техника и остри предмети.

За да узнаете „характера“ на двуцифрените числа, например 11, опростете ги до еднозначно чрез събиране (1+1=2). Числото 29 ще се наложи да опростявате два пъти: 2+9=11, 1+1=2.

И все пак какво да правят хората, които именно на пето число са планирали важно пътуване, а на шести -среща, която не могат да отложат по никакъв начин? В този случай маговете препоръчват да постъпите по следния начин, пише „Феномен“. В календара с червено отбележете числото, на което сте набелязали важно пътуване (среща).

По този начин вие значително ще отслабите негативното влияние на неблагоприятния ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.