21.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Високосната година причинява неблагополучия в любовта


Освен обективни причини, които могат да повлияят на развитието на отношенията, съществува версия, че високосната 2016 година също може да причини доста неблагополучия

visokoisnata
От векове се смята, че високосната година донася на човека не особено желани новини и промени. Невинаги обаче това се потвърждава от практиката и всеки може да си спомни свои високосни години, когато са му се случвали значими и приятни събития, а бедите са го подминавали.

Въпреки това в много отношения напрежението през различни години зависи от астрологическата обстановка и от това доколко съвпадат планетарните влияния с персоналния хороскоп на човека.

2016 година действително е изпъстрена със сложни влияния на планети и започва с обратното движение на Меркурий в знака Козирог – суровата обител на Сатурн, отговарящ за кармата и реда. През първите два месеца се обостряха противоречията в отношенията между влюбените, по-често избухват спорове между съпрузи и конфронтиращите се страни не бързат да правят Компромиси и отстъпки. Този период е своеобразна проверка за здравината и стабилността на отношенията при двойките, където нещата не са гладки и тихи.

Впрочем само по себе си влиянието на Меркурий върху отношенията не е задължително да доведе до разрив – разкриват се противоречията и ако двойката е в състояние да води диалог, конфликтът не прераства в раздяла.

Ключови участници в развитието на събитията през 2016 година ще бъдат пролетните и есенните затъмнения – именно в тези периоди трябва да се въздържате от бурно изясняване на отношенията, от проявяване на претенции към партньора. Най-печелившата тактика през този период е да се обърнете към вътрешния си свят и да разберете своето място и ролята си в отношенията в двойката.

Недоволството, което ще се излее от 9 до 23 март и от 1 до 16 септември, заплашва да доведе до ненужни спорове и усложнения в проявата на чувства.

Но не бива да очаквате, че годината ще донесе единствено трудности в отношенията, тъй като Венера – главната планета, свързана с чувствата и любовта, през тези 366 дни се движи с висока скорост. Такива години астролозите традиционно характеризират като едни от най-добрите за двойките, които биха искали да хармонизират отношенията си, да повишат взаимното разбиране.

Сама по себе си високосната година не е предзнаменование за раздели и разводи, но астрологическите аспекти през 2016-а още веднъж ни напомнят, че е необходимо да се полагат усилия за любовта си и да се работи над проблемите в отношенията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.