16.01.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Татуировка според зодията: къде, какви и защо е добре да ги направим именно там? – ПРОДЪЛЖЕНИЕ


Каква трябва да бъде татуировката според зодията?

tatu
Татуировка според зодията

Прочетете продължението от ПРЕДИШНАТА СТАТИЯ.

ВЕЗНИ

Хармоничните Везни изискват активно участие на татуиста в избора на рисунка, тъй като заради „буридановия“ комплекс им е трудно да вземат решение. Кръстът и долната част на корема трябва да останат незасегнати, иначе трудно ще избегнат нарушения в работата на бъбреците, пикочоотделителната система, появата на пъпки и петна по кожата. Важно е татусът да дава на Везните способността да проявяват своята индивидуалност, да развиват здрав егоизъм. Освен това рисунката трябва да бъде красива и елегантна. Например руната „солу“ може да развива увереност в себе си. До подобен ефект ще доведе и знаменитото изказване на Цезар „Дойдох, видях, победих“, но е желателно да е на^ латински – „Veni, vidi, vici“.

СКОРПИОН

Високоволтовите Скорпиони не бива да се татуират в областта на слабините и половите органи – такива експерименти могат да доведат до гинекологични, инфекциозни заболявания, нарушения на ендокринната система и загуба на сексуална енергия. Татуировката на Скорпиона трябва да го примирява с несъвършенствата на света. За представителите на този воден знак са подходящи рисунки с морска тематика: делфини, русалки, параходни платна.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците много обичат да поучават, макар че самите постоянно се намират в търсене на истината, което се възприема от тях като интригуващо приключение. Те прекрасно осъзнават, че всяко благополучие има и обратна страна – скуката, затова не се стремят към заседналост. Татуировката трябва да способства за търсенето на истината не във външния свят, за което Стрелците полагат много усилия, а в собствената им душа. За целта могат да си направят татуировка, изобразяваща книга, свещ,
крила, глобус и т.н. Не бива да си правят татуировки на бедрата и седалището – това може да доведе до нарушения в дейността на черния дроб и органите в малкия таз.

КОЗИРОГ

Действията на нордическите Козирози са подчинени на определена цел. Във всеки случай татуировките им трябва да са направени в такъв участък от тялото, който е недостъпен за чужди очи, за да не им развали реномето на главните кариеристи в Зодиака. А най-уязвимата зона при тези хора са колената, така че там не трябва да има никакви татуси, иначе могат да провокират отлагане на соли, радикулит, артрити, артрози, простудни заблявания. Отстрани Козирозите изглеждат студени и строги, но зад желязобетонната маска се крие ранимо сърце. Татусът на Козирога трябва да развива топли чувства по отношение към близките, родителите, родовите корени. Добър вариант е руническата плетеница с използване на руните райдо (което означава справедливост и ред), алгиз (привличане на успеха), ингуз (благополучен край). Подходящи са и рисунки, изобразяващи семеен герб, родово дърво, название на месторождението и т.н.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са най-честите посетители на салоните за татуиране, тъй като са любители на експериментите. Можете да татуирате цялото си тяло, но не пипайте глезените, иначе ще си навлечете безсъние, запушване на вените, мускулни спазми. И никакви символи на анархията, защото и без това неспокойният ви живот ще се превърне в истински хаос. Подходящи са изображения на божества и царствени животни, рисунки на водопади, изливаща се вода.

РИБИ

Вие сте силно подложени на външно влияние. Тъй като не усещате границите и нямате собствени ориентири, лесно изпадате в мрежата на зависимостите, страховете, фобиите. „Ахилесова пета“ са. ви стъпалата на краката. Ако се татуирате именно там,, това ще ви отведе в света на илюзиите, от който едва ли ще пожелаете да избягате. Освен това може да предизвика инфекциозни, психически заболявания, болести на лимфната система и алкохолизъм. На Рибите са им нужни жизнеутвърждаващи и вдъхновяващи татуировки – например рисунка, имитираща кинолента със запечатани щастливи моменти.

Безусловно, трябва да се има предвид, че всички тези препоръки, на първо място, са актуални за типичните представители на всеки зодиакален знак. Останалите преди посещението в татусалона непременно трябва да се консултират с астролог. Не забравяйте че тялото ви е „свещен храм“, а не хартия, която всичко ще изтърпи…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.