10.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Добротата дарява здраве


Бъдете добри и ще се радвате на отлично здраве

zdrave
Лечителите и маговете често съветват своите клиенти, че за да се избавят от болестите си, трябва да станат по-добри към околните. И резултатите често са впечатляващи: агресивните скандалисти, последвали съвета им, изведнъж престават да боледуват и доживяват до преклонна старост.

Това, че доброто отношение към ближния пряко влияе на здравето и дълголетието, е потвърдено и от специалисти от Университета в Питсбърг. Те провели мащабно изследване на продължителността на живота при хора на възраст от 50 до 79 години, разделени на две групи. В първата влизали личности с дружелюбен характер, във втората – агресивни. В течение на осем години медиците анализирали данните за промените в здравословното състояние и на двете групи. Резултатът се оказал поразителен: хората от втората група боледували и умирали много по-често от доброжелателните особи. Освен това членовете на първата група много по-рядко страдали от сърдечносъдови заболявания, захарен диабет и други сериозни проблеми.

Обяснението за сериозните различия е, че участниците във втората група са склонни към агресия, което неизбежно се съпровожда със секретиране на големи порции адреналин и норадреналин в кръвта. Излишъкът на тези хормони на стреса се отразява отрицателно върху здравето и предизвиква психосоматични нарушения. С времето повишената агресивност дава своите „плодове“.
В същото време организмът, свикнал да получава в излишък стресови хормони, продължава да тласка към нови агресии, подкопаващи здравето. Възниква свое го рода физиологическа наркомания. А никоя наркомания не е полезна за здравето…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.