19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Дами, мъжете от тези две зодии може да ви направят наистина щастливи


За да бъдете щастливи трябва да намерите точния човек shtastlivi
Не е задължително той да е точно от тези две зодии, но казват, че мъжете от зодия Водолей и Телец имат специално отношение към жените.

Телец

Мъжът от тази зодия знае как да обича, той е страстен, отдаден и може да даде на всяка жена мечтаната връзка. Ако е сигурен в чувствата си, като нищо ще остареете заедно и той ще ви подкрепя и в добро, и в лошо. Телците са хора, които държат на думата си и обичат да помагат на другите – не са ли това идеални качества за семейство. Мъжете от тази зодия са работливи и няма да ви оставят да гладувате. Те освен
това обичат лукса и ако имат възможност, ще ви обградят с такъв. Стабилни са и в общи линии са верни, обичат честността и принципите. Проблемът с Телците е, че понякога ги обземат странни настроения и изпадат в кризи. Най-големият им недостатък е вечният им инат.

Водолей

Мъжът Водолей ще премисли три пъти, преди да ви предложи брак, но не защото не е сигурен в чувствата си, а защото обича всичко да планира и смята, че всяко решение не се взима на базата на чувства, а на постепенно изграждане. Той дори ще е готов да чака години, докато се наредят всички фактори – да има добра работа, да купи жилище, да се установи, преди да зададе важния въпрос. Така че ако сте търпеливи и не го притискате, нещата ще се наредят. Мъжете от тази зодия са добри партньори точно заради тази своя разумност. В трудните моменти от живота, когато се налага да се взимат важни решения или когато рискуваме емоциите да вземат превес над здравия разум, всеки човек има нужда от един Водолей до себе си, за да му помогне да спре за момент, да се успокои и да премисли добре, преди да вземе най-правилното решение. Отрицателно качество на мъжете от тази зодия е несигурността им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.