вт. февр. 18th, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Само за жени: Кои са двете зодии най-подходящи за брак?Ето кои са двете зодии, които са най-подходящи за брак, ако искате да имате тишина и спокойствие в дома

brak
Независимо под какъв астрологичен знак е роден вашият партньор, ако го обичате, вие сами ще прецените дали да се обвържете с него. Има обаче две зодии, които са много подходящи за брак.

Рак

Мъжът Рак е най-семейният от представителите на всички зодии. Раците обичат дома и уюта и ще направят всичко възможно да си създадат такива и да ги запазят. Мъжете от тази зодия не се изприщват от думата „сватба“ и отрано мечтаят да имат деца. Те са внимателни и нежни, с тях наистина може да създадете истинско „гнездо“. Внимавайте обаче, ако вие самите сте много темпераментни. Раците изпитват ужас от скандали, викове и дом, който не е тих и спокоен. Търпеливи са, но дори и те ще избягат, ако не получават това, което търсят. Друга негативна страна е, че именно защото много обичат дома си, раците всъщност ще предпочитат да си стоят в него, вместо да ходят по купони, забавления или дори на разходка. А това може да ви дойде малко в повече.

Дева

Мъжете от тази зодия по принцип не се решават лесно на брак. Те искат да са сигурни в себе си, в партньорката си и
в стабилността на връзката. Страхуват се да не бъдат изоставени, затова много внимателно ще обмислят, преди да минат под венчило. За тях предложението, а и самият брак са изключително сериозно решение. И точно защото подхождат отговорно – стигнат ли до създаване на семейство, ще се отнасят и към него със същата отговорност и сериозност. Наистина мъжът Дева може да ви накара да го почакате доста години, преди да се реши да ви поднесе пръстен, но след това най-вероятно бракът ви ще е успешен и продължителен. Тези мъже ще искат обаче и от вас същата отдаденост и сериозно отношение. И това важи за всичко – от изразяването на чувствата до възпитаването на децата и дори до педантичното чистене на къщата и поддържане на идеален ред.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.