16.01.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Водолеите са верни приятели


Водолеите понякога „спасяват“ близките си от вятърни мелници и се притичват на помощ дори когато никой не го изисква от тях

vodoleiteТе са пламенни любовници, готови да свалят звезди от небето, докато техният избраник или избраница се нуждае единствено от комфорт и защитеност. Те са фанатици в работата си, понякога в преследване на немислимото съвършенство са способни да доведат до абсурд и най-добрите идеи.

С една дума, подопечните на Уран (а през февруари в по-голяма или по-малка степен такива сме всички, независимо от датата си на раждане) могат да превърнат живота (и своя, и на околните) в увлекателно приключение. А какъв ще бъде резултатът – щастлив или не особено, зависи в много отношения от волята на случая.

В древните астрологически книги пише: „Това, което мислят Водолеите, хората ще разберат едва след петдесет години!“. И наистина, сред подопечните на Уран има много талантливи, необикновени личности, дори гении: Галилей, Едисън, Жул Верн, Едгар По -всички в една или друга степен са изпреварили времето си.

Но и сред неизвестните Водолеи има много надарени и нестандартно мислещи. Някои имат развита интуиция и дарба за предвиждане. И уви, често остават неразбрани. Имат много приятели, познати, желани са във всяка компания. Докато с истински приятел (поне един) не всеки Водолей може да се похвали. В същото време взаимното разбиране, усещането за родство на душите им е необходимо като въздуха.

Но може би най-тъжното е, че често Водолеите не разбират… самите себе си. Те са толкова сложни натури, че им е трудно да се ориентират в многопластовите си фантазии и умозаключения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.