Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
В годината на Огнената маймуна се доверете на интуицията
29.09.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

В годината на Огнената маймуна се доверете на интуицията


Според източния лунен календар всяка година си има своя стихия и животно-талисман. 2016-та е годината на Огнената маймуна

ognenata maimuna
Стихията се сменя според 10-годишен цикъл, талисманът – според 12-годишен, съответстващ на зодиите в източния зодиак. За 2016-а, която започва в нощта на 7-и срещу 8 февруари, стихията е огън, животното – маймуна.

Китайските астролози предсказват, че годината ще носи характерните черти на своя жив талисман. Ще покровителства артистичността и интуицията, но заедно с това ще е своенравна, с променливо настроение. Ще са й присъщи внезапни пристъпи на бурно веселие, последвани от бърз преход към тъга или пък към агресия.

През година, покровителствана от Огнената маймуна, няма смисъл да се градят планове, защото все едно, господарката ще ги прекрои по свой вкус.

Главното през 2016-а ще е семейството и неговото благополучие. В периодите, над които властва знакът на маймуната, китайците се стремят към създаване на семейство и към увеличаване на доходите. Те вярват, че маймуната помага да се постигат цели, свързани с умножаване на материалното благосъстояние. Успешни ще бъдат инвестициите в злато и недвижими имоти. Любовта към всичко блестящо е в кръвта на маймунския род, затова вложените средства в бижута и ценни монети ще се утроят.

Детето, родено в годината на Огнената маймуна, може да стане известен писател, артист, обществен деятел, изявен политик. Но каквото и професия да избере, то ще е необикновена личност, различно от другите.

Стихията на огъня е неспокойна. Затова, пророкуват китайците, е възможно увеличаване на конфликтите и засилване на нестабилността. Затова пък в любовта, утешават се те, огънят обещава бурна връзка, изпълнена с пламенна страст, силна обич и привързаност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.