Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
И доброто, и лошото си имат начало и край!
26.02.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

И доброто, и лошото си имат начало и край!


Всичко в този живот си има начало и край!

novo nachalo
Няма безконечна мъка, няма и безкрайна радост. Всичко минава и заминава. Важното е да не се губи надежда, да се прави каквото е необходимо и да има равновесия в тоя живот. Аз винаги съм искала да постигна някакъв баланс, но не ми се е получавало. Много са били неблагополучията в моя живот, но по-важно е, че съм успяла по някакъв начин да се справя, да свикна с мисълта, че всичко си има начало и край и да правя каквото е необходимо, пък да става каквото ще.
На гадателката Магда писах с идеята, ако може, да ми каже какво ще стане в тоя моя живот, вечно ли ще бъда сама и дали няма да се пови някой добър и скромен мъж в моя живот. Оказа се, че не ми е писано да съм сама, не трябва да съм толкова нетърпелива, защото и самотата, както и всичко останало, си има начало и край.

Пиша сега това благодарствено писмо, за да кажа на всички хора, че онова, което Магда ми каза, се случи. Мина време, но се случи точно тогава и точно така, както тя каза. И понеже няколко пъти казах, че всичко си има начало и край, трябва да спомена, че сега съм в началото на моето хубаво време, защото срещнах човека, с който смятам да остарея и мирно и тихо да живея.

Станка Филипова от Габрово на 48 години

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.