Амулетът на Магда ми помогна да си намеря работа

Наречете го както искате, но при мен хубавите неща започнаха да се случват едва след като писах на гадателката Магда

амулет
Проблемът, заради който реших да се допитам до гадателката Магда, беше един дълъг период на безработица. Все търсех работа, все намирах, започвах, и после ставаше така, че оставах без работа. Много труден период, изнервящо време, през което се изпокарахме с мъжа ми. И в един момент аз реших, че нищо няма да ми коства да напиша на гадателката Магда едно писмо, да се допитам до нея, за да може тя да ми каже как стоят нещата, и да ми помогне по някакъв начин.

Когато получих писмото на Магда, аз останах много изненадана, защото тя беше написала всичко онова, което аз нямах смелост да призная пред себе си. С течение на времето почти всичко онова, което ми беше предрекла, се случи. Днес са минали вече поне 15 месеца, откакто ми писа, и мога да кажа, че има още неща, които ще се случат, и които ще са добри за мен.

Най-доброто, което ми се случи беше след като си поръчах амулет от Магда. Три месеца след като амулета беше в мен, аз вече имах работа, която работя и до момента. Доволна съм, щастлива съм и няма какво друго да добавя, освен, че искам да благодаря на Магда за помощта, подкрепата и надеждата, която ми даде.

Магдалена Монева от Шумен

Няма коментари

Добавете коментар