07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Няма значение колко болка си преживял, щастието след това е двойно!


Ако започна да разказвам за болката в моя живот, най-вероятно мога да напиша цяла книга

притеснения
Преживяла съм достатъчно, за да знам, че животът не е само лошо. Има и хубави неща, случват се непрекъснато, но кой знае що ние забелязваме и отбелязваме само лошото. И все то ни се струва повече от хубавото. не знам защо е така… Знам само, че след всяко лошо нещо не идва едно добро, а много повече.

Трябва да вярваме и да сме благодарни. Аз например много искам да благодаря на гадателката Магда, че ми вдъхна сили и вяра в доброто, че ми помогна да повярвам, че и при мен нещата ще се оправят. И стана точно така, както тя каза. И точно за периода, за който тя ми писа. Не знам какво повече от това да кажа – щастлива съм. Щастлива съм, че се освободих от миналото и че съм много по-уверена и в себе си, и в доброто бъдеще, което ме очаква.

Сега знам, че каквото и да се случи, аз ще дам максимума от себе си. Много е хубаво да имам тази увереност, че не всичко на този свят е лошо. А аз вече знам, че след лошото идва два пъти повече добро.

Татяна М.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.