19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Колко нещастна може да бъде една любов…


Мога да кажа колко нещастна може да бъде една любов и колко голямо може да бъде спокойствието, след като тя си отиде

heshtastna lubov
Преди време се започнах с един мъж. Нормален, хубав, свободен – всичко, което исках. В началото нещата между нас не вървяха много гладко, но с течение на времето се пооправиха. Той беше от Русе, а аз – от Варна. Събрахме се да живеем заедно. Мислех си, че като сме един до друг и недоразуменията между нас ще се изгладят. Бях готова всичко да простя.

Така беше известно време. Аз имам дете от първия си брак, той също има дете. Много искахме да имаме и наше дете, но за съжаление се разделихме.

Дълго време се чудех дали трябва да сме заедно. подозрения, страх, скандали, обвинения и тук-там малко слънце – това ми даваше сили да мисля, че може и да започнем да вървим в една посока. не ни било писано…

Магда ми каза всичко за тази връзка, за тази моя невъзможна любов. Оказа се, че той ми е изневерявал по най-гадния начин – със сърцето си. през цялото време е обичал и мислил за друга жена. Аз съм била само алтернатива, нещо между другото… Докато нещата между него и онази жена се случат… Е, случиха се. Сега те са заедно, а аз съм сама. Странно, но ми е по-спокойно и някак по-леко на душата. Макар и трудно, успях да се измъкна от бремето на една невъзможна любов, не без помощта и подкрепата на гадателката Магда.

К. Апостолова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.