Допитвам се до гадателката Магда поне веднъж в годината

Преди три години писах на гадателката Магда за първи път
чудо
Тогава бях в дилема за нова работа. Имах две предложения и не знаех кое да избера. Интересното беше, че Магда ме посъветва да избера това, което аз не харесвах толкова. Мислех го за не толкова добро за мен. Какво беше учудването ми, когато разбрах, че в тази фирма редовно бавят заплатите, има проблеми между ръководството и работниците и всякакви такива неприятни неща.

Много интересно ми е сега, да ви кажа, и стоя и си мисля какво би станало, ако бях предпочела да работя там, без да послушам съвета на Магда…

Това е най-малкото, за което мога да благодаря на гадателката Магда. Всичко останало е точно толкова хубаво и добро за мен, колкото само Магда може да го направи.

През тези почти четири години, откакто ѝ писах за първи път, аз намирам време и повод да я попитам пак за нещо, да вида какъв ще е нейния съвет и да преценя по-правилно какво да правя в дадена ситуация.

За мен Магда не е просто гадателка и съветник. Тя е всичко онова, от което има нужда човек – някой, който да те потупа по рам

Няма коментари

Добавете коментар