Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Животът е хубав, въпреки трудностите : Магда: ясновидство, хороскопи
02.12.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Животът е хубав, въпреки трудностите


Няма да ви описвам всичко, през което съм минала

jivotyt
Знам, че всеки човек има трудности и препятствия, с които се справя. Знам и че във всеки живот има и хубави, и лоши моменти. Но онова, което ме накара да пиша на гадателката Магда, беше един почти непрекъснат низ от трудности и гадни моменти. преживях смъртта на любимата ми баба и раздялата с обичан от мен мъж в почти едно и също време. После стана така, че останах и без работа. Опитвах се да се изправя, след като бях паднала, но някак не ми се получаваше.

ПОРЪЧАЙ САМО СЕГА ТВОЯ ПЪЛЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП И РАЗБЕРИ КАКВО ТЕ ОЧАКВА ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 12 МЕСЕЦА

Писах на Магда в една тиха, зимна нощ на 2014-та година. Оттогава мина много време. Животът ми не се промени от раз, но онова, което ми направи впечатление беше лекотата, с която започнах да се справям. Почти всеки ден се сещах за думите на гадателката Магда, за всичко онова, което тя ми каза за мен самата, и не на последно място – за бъдещето, което ми беше предрекла. По някакъв начин аз успях да започна да правя разни неща за това бъдеще. успях да се отърся от миналото и крачка по крачка да извършвам промени, които да ме направят това, което съм сега. А сега аз съм не чак толкова различна, но една нова Мария, или по-скоро онази Мария, която бях преди много, много години. Писмото на гадателката Магда успя да събуди в мен нещо, което си мислех, че е мъртво, или което си е отишло с моята баба, както и с любовта, което бившият ми беше предал… Разбрах, че провалите не трябва да ме отчайват, даже напротив – те трябва да бъдат мой основен мотиватор.

Знам, че много хора, може би, ще се изсмеят на това, което пиша. не ме интересува. За мен е важно, че животът ми е хубав и има смисъл, въпреки трудностите. И затова единственото нещо, което искам да направя е, да благодаря на гадателката Магда, и да ѝ пожелая да помага на хората още дълги години.

И.В.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.