13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Предизвестената смърт на Айседора Дънкан


Айседора Дънкан е смятана за една от най-великите танцьорки от края на XIX и началото на XX век

айседора дънкан
Но както става ясно; за таланта и успеха се налага да се плаща жестоко. Съдено й е да преживее смъртта на децата си и

Когато е в танцовото студио, пред нея минават три черни котки. А когато влиза в гримьорната си, актрисата вижда забравената от някого книга „Ниобея, оплакваща своите деца“. Скоро при нея идва Сингер със страшната новина. По пътя към Версай автомобилът, в който пътуват децата й заедно с гувернантката си, едва не се сблъсква с такси. За да избегне катастрофата, шофьорът слиза на крайбрежната улица. След това обаче двигателят на колата угасва. Когато той излиза, за да види какво става, автомобилът изведнъж потегля сам и пада в Сена. Никой от пътниците не оцелява.

На гастроли във Виена в хотелската стая на Дънкан една нощ влиза девойка със запалена свещ в ръка. „Бог ми заповяда да те удуша“, извиква непознатата. За щастие, помощта идва навреме. Неканената гостенка се оказва душевно болна.

На 14 септември 1927 г. знаменитата танцьорка трябва да изнесе представление в Ница. Макар че е доста студено, Айседора не облича палто, като го заменя е дълъг ален шал. Легендата гласи, че преда да седне в автомобила, актрисата възкликва: „Сбогом, приятели! Отивам към славата“. Шофьорът потегля, без да забележи, че шалът се е омотал в оста на колелото. Само за миг той я задушава, без дори Дънкан да разбере какво се случва. По-късно хората си спомнят за зловещото посещение на лудата със свещта, в което виждат фатално предзнаменование.

Странното е също, че причина за смъртта и на Дънкан, и на децата й е автомобил…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.