Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Във всеки човек има по един Дявол и по един Ангел : Магда: ясновидство, хороскопи
12.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Във всеки човек има по един Дявол и по един Ангел


Има няколко признаци за наличието на двойственост у човека и за нейните причини

angel
Така например двете полукълба на мозъка говорят за това, че в тази същност живеят и звяр, и ангел. А кой преобладава, може да се узнае, като се изучи дълбоко психиката на индивида. Ангелът с всички сили се старае да приближи земното същество до Бога, звярът се опитва с пипалата си да го задържи на земята. Седемте смъртни гряха (гордост, завист, похот, чревоугодие и т.н.) са всъщност пипалата на звяра или демона.

Срещат се и обладани от бесове деца. Някои родители не искат да повярват, че детето им е обладано от демон, а припис-
ват поведението му на проблемно поведение. За родителите да решат този въпрос, е също така важно, както да купят детска седалка за безопасното пътуване на детето в автомобила. Човек цял живот решава на страната на коя същност да застане и щом направи избора си в полза на едната, от другата се появяват всякакви препятствия, опитващи се да го спрат.

На всеки демон се полага съответен дух, който се изразява чрез любов. И затова у човека не спира войната за душата между тези две сили.

Понякога обаче тази война става толкова явна, че дори се проявява външно и всеки може да стане неин свидетел. За да се разбере дали човек е обладан от демонични сили, достатъчно е да погледнете в очите му или да заговорите за църквата. Обикновено обсебените деца при вида на свещени предмети или при разговор за тях започват да крещят ругатни и да се държат странно.

Но дори човекът да не се отличава с агресивно поведение, това все още не означава, че не е засегнат от бесовете. Може да е напълно спокоен и дори да заема висок статус в обществото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.