Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Българската пророчица Ванга предсказала смъртта на принцеса Даяна : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Българската пророчица Ванга предсказала смъртта на принцеса Даяна


На 29 юли 1981 г. в Лондон, в катедралата „Свети Павел“, се провежда една от най-пищните сватби в историята

princess diana Наследникът на британската корона принц Чарлз се жени за младата представителка на старинния благороднически род Даяна Спенсър. Участниците в тържеството дори не подозират какво се случва по същото време в далечна България. Знаменитата пророчица Ванга се обръща с лице към прозореца, сякаш слепите й очи могат да видят дневната светлина, и произнася: „Тази сватба ще убие момичето“.

Юли винаги е носел щастие на Даяна. Тя е родена на 1 юли 1961 г. Сватбата й с принц Чарлз е през юли. Първият им син – Уилям, също е юлско бебе. Затова пък август според принцесата е нещастен месец.

По свидетелства на очевидци на 28 август 1996 г., след развода със съпруга си, Даяна се разплаква и казва: „Този страшен месец. Той ме гнети още от дете. Навярно ще умра също през август“.

На 31 август 1997 г. става катастрофата в тунела Понт де л’Алма в Париж.

Последната година в живота на Даяна е изпълнена с трагични предчувствия. В своята книга „На кралска служба“ нейният камериер Пол Барел публикува съдържанието на писмо на принцесата, датирано от октомври 1996 г. В него има следните думи: „Навлязох в най-страшната фаза от своя живот. Сега може да се случи всичко. Например неизправност в спирачките на колата ми, катастрофа, смърт. Това ще позволи на Чарлз да се ожени за Камила“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.