Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Направете си сами магия за късмет и пари с авантюрин : Магда: ясновидство, хороскопи
22.05.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Направете си сами магия за късмет и пари с авантюрин


Още в древността хората започват да използват кристали

avanturin
Те използвали скъпоценни и полускъпоценни камъни, за различни магически и оздравителни практики. И днес в езотеричните практики съществува направлението литотерапия, която използва влиянието на енергията на кристалите върху енергетиката на хората.

АВАНТЮРИН

Изчиства от негативни енергии и въздейства върху физическото тяло, психоемоционалния фон и тънките енеогии. Дарява на своя собственик щастливо и радостно настроение. Изпълва с хармония тялото и душата. Това е камъкът на успелите – помага в бизнеса, кариерата, във всеки труд. Привлича изобилието и богатството. Човекът, притежаващ авантюрин, винаги е на вълната на успеха, на вдъхновението, блика от успешни идеи, по-често от останалите хора се оказва „на точното място в точния момент“.

Авантюринът води своя господар по най-късите пътища към успеха, запазва душевното равновесие и доброто разположение на духа.

Най-добре е да се носи на гривни. Синият и черният авантюрин са подходящи в сребърен обков; кафявият (оранжевият)
– в златен.

Вземете авантюрин, поставете го на лявата си длан, покрийте го с дясната. Произнесете (гласно или наум): „Силата на авантюрина пробуждам, със силата на изобилието и хармонията изпълвам себе си и своя свят!“.

За да има в дома ви винаги пари, да е сит и богат, купете топче от авантюрин или пирамидка. Поставете ги на видно място в жилището си. Можете да го сложите в кутията, в която държите парите си. Ако сте в офиса, поставете го в сейфа или до него.

Много добре е да се сдобиете с ключодържател с авантюрин, на който да държите ключовете от вашия офис или от магазина – бизнесът ви ще процъфтява!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.