23.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Грейс Кели – принцесата-пророчица


Красавицата Грейс Кели влиза в историята като знаменита американска киноактриса, носителка на „Оскар“, както и съпруга на принца на Монако Рение III

greis keli Но има факти в биографията и живота на Грейс, които не са така известни. Един такъв факт е нейната пророческа дарба. Тя предварително знае, че животът й ще прекъсне трагично.

Според свидетелствата на нейни близки принцеса Грейс често предчувства стихийни бедствия, както и нещастията, случили се на нейни роднини и познати.

Картините от събитията просто се появяват пред мисления поглед на красавицата. Ако някое от децата й падне и се удари, Грейс веднага усеща болка на същото място, където се е наранило детето.

Веднъж принцесата изпитва рязко силно вълнение и заявява на домашните, че с майка й се е случило нещастие и я карат в болница. Обаждат се в Америка, но там отговарят, че в момента с жената всичко е наред. Това обаче не успокоява Грейс – тя продължава да твърди, че бедата се е случила. Какво е учудването на всички роднини, когато на следващия ден им съобщават, че предната вечер майката на принцесата получава кръвоизлив и е изпратена в клиника. Просто роднините узнават за това по-късно.

Грейс предвижда и собствената си смърт. В последните две години мисълта за скорошната й гибел неотстъпно я преследва. Принцесата нееднократно казва, че смъртта й е близка и ще се случи в Монако. Грейс получава видения: че лежи в ковчег, че се провежда заупокойна служба, децата ридаят над тялото на майка си. Самият момент на смъртта обаче остава скрит от принцесата.

На 13 септември 1982 г. Грейс Кели пътува в кола заедно с по-малката си дъщеря Стефани. Принцесата е зад волана на „Роувъра“. Внезапно получава инсулт. Автомобилът губи управление, излиза от пътя и пада по склона. Когато изваждат принцесата от обезобразената кола, тя все още е жива. Грейс Кели умира в болницата на следващия ден, без да дойде в съзнание. Дъщеря й Стефани получава счупване на шийните прешлени, но впоследствие се възстановява напълно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.