07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Бях на гурбет, завърнах се и пак съм в пика на кариерата си


На 35 години съм. Завърших инженерна физика, специализирах в Италия и работих във фирма в Германия. Имах четирицифрени доходи. Това продължи близо 5 години. Беше успешно време. Но дали защото съм такъв, или защото родителите ми са много готини и ми е мъчно, че са сами, но намерих за съвсем естествено вече да заживея в България. Половин година след като се прибрах се кефих на кулинарните вкусотии на бащата. Бедният ме глезеше порядъчно и си му личеше, че се плаши да не се отправя пак някъде навън. Майка ми беше още по-припряна. Тя е дискретна, но способна и на нетрадиционни решения. Подходяща работа и снаха – това искаше тя за мен.

Знаех, че се допитваше до познати за успешен екстрасенс. Отнесох се със снизхождение и разбиране към нейните усилия. Още повече, че разбираемата ми придирчивост към работата и девойките ме бавеше опасно в нейните очи. Не се възпротивих нито на ритуалите за успех в кариерата, нито на носенето на специални амулети, изпратени ми от Магда, към която майка бе отправила молбата си.

Много скоро бях препоръчан и одобрен за работа, която ми хареса. В момента работя в голяма австрийска фирма, където завеждам екологията. Работата за мен не е изнурителна (както в Германия), но доходна. Ползвам езици, което за мнозина тук си е проблем. Живея престижно и даже получих предложение за повишение на ръководна длъжност. До брак не съм стигнал, но имам по-специална връзка с чаровно момиче, с което ще имаме бебе.

Респектиран съм от способностите на българския маг Магда. Задължен съм й за възможността да живея добре и тук, у дома.

Златомир Пенев, Стара Загора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.