23.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Ето в кои зодии трябва да избягвате да се влюбвате – ПРОДЪЛЖЕНИЕ


От гледна точка на астрологията има знаци в Зодиака, които са с малко шансове за успех в съвместния живот

sexy-couple

НАЧАЛОТО ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!
Това е така поради прекалено различната си „звездна същност“. Но астролозите са готови да подскажат на тези несъвместими, но вече влюбени един в друг хора, как да намерят хармония и съгласие…

ВЕЗНИ В РИБИ

Защо?

Рибите не губят умението си да се ориентират във всяка среда. Вие също. Това като че ли е добре, но такава двойка не може да съществува дълго и безконфликтно. Освен това при вашата нерешителност и безотказността на Рибите рискувате да попаднете в безкрайна плетеница от объркване и неразбиране. И двамата вземате решенията с разума си, но ако сте на противоположно мнение, трудно ще можете да се разберете за бъдещите си действия.

Ако вече сте влюбени в Риби

С такъв човек ще ви е добре, но само ако се научите да търсите компромисни решения, при това ще трябва да го правите често и много. Дори можете да извършите подвиг и да позволите на партньора си Риби да вземе решение и без вашето участие. Ако сте готови на такава стъпка, направете я! Тя ще стане решаваща в отношенията ви.

СКОРПИОН ВЪВ ВЕЗНИ

Защо?

Везните са хора, които лесно могат да бъдат очаровани. За Скорпиона те са лесна плячка. Но нужен ли ви е този трофей? Разумът на Скорпиона е измъчван от терзания, Везните пък гледат на света много по-просто и лековато. Вие, разбира се, можете да използвате партньора си като опитно поле за вашите комплекси, но бихте могли и да се смилите над него и да проявите характера си на друго място, а не да му лазите по нервите.

Ако вече сте влюбени във Везни

Имате шанс да бъдете с изтънчен и деликатен компаньон – хванете го и не го изпускайте! Вместо да разглеждате под микроскоп своите и неговите дребни недостатъци, опитайте се да видите щастието, което уверено е почукало на вратата ви. Отворете я и го пуснете, а вашите вътрешни „демони“ накарайте да замълчат. Така ще създадете историята на истинската любов.

СТРЕЛЕЦ В РАК

Защо?

Ракът често върви назад, Стрелецът се стреми напред. Ракът е интроверт, обича да се измъчва, да се рови в своите преживявания.

Необходимо му е вечно да се превъплъщава и често днес той вече не е онзи човек, който е бил вчера – с една дума, сменя актьорските образи. А на вас ви трябва активност в живота и движение към целта!

Ако вече сте влюбени в Рак

Всяка жена-Стрелец, разбира се, е способна да поеме нещата в ръцете си и да хване своя Рак за клещите. Вие сте активни и позитивни. Но у вас има и стремеж към творчески търсения. Нека те се превърнат в общата нишка, здраво свързваща ви дълги години. Защото има двойки, които танцуват заедно танго, организират съвместен бизнес и постигат успех заедно. Вие също трябва да откриете това, от което и двамата ще получавате огромно удоволствие. Опитайте, ще ви хареса!

КОЗИРОГ В БЛИЗНАЦИ

Защо?

Близнаците са своего рода „хамелеон“ – много изменчиви хора, и винаги са 2 в 1. Те са мечтатели, а Козирозите стоят здраво стъпили на земята. Няма да ви хареса, ако партньорът ви се заглежда по други жени, а той ще го прави! Вие сте ревниви и дори лекият флирт ще преживявате болезнено. Имате нужда той да вижда само вас, важно е да сте единствената, а той охотно се оглежда настрани
.
Ако вече сте влюбени в Близнаци

Обикнали сте го заради огромния брой положителни качества. Той е напълно достоен за вас, не се съмнявайте. Пригответе се обаче да се постараете. Просто се отнасяйте по-леко към живота. Изключете за известно време своята ревност, направете така, че да му е комфортно с вас. Ходете заедно на гости, гледайте любимите му филми и т. н. И не подхранвайки стремежа му към свобода, като демонстрирате своята независимост. Не е нужна излишна дресировка. Бъдете двойка във всеки смисъл на думата.

ВОДОЛЕЙ В КОЗИРОГ

Защо?

Козирогът е студен и авторитарен по определение. Всичко онова, което ненавиждате. Той е разумен и пресметлив до крайност. Трудно му е да се възхищава на красотата, която го заобикаля. При вас „всичко е прекрасно“, а при него „всичко е сериозно“. Вие обичате живота такъв, какъвто е. Той ще прави всичко, за да създава комфорт и красота около себе си всеки ден. Козирогът няма да оцени вашите усилия – той ще ги приеме като нещо задължително.

Ако вече сте влюбени в Козирог

Не може да се каже, че ще ви е лесно. Но Козирогът е много разумен и способен да разбира много неща, а вие можете грамотно да му ги обясните. Така че ще ви се наложи много и често да обсъждате какво ви харесва и не ви харесва. Затова пък той е изключително верен! Оценете го и се наслаждавайте на това, че сте единствена!

РИБИ В ЛЪВ

Защо?

Лъвът предразполага към доверие благодарение на безграничната си харизма и авторитет сред околните. Той обича да се хвали и да показва, че той е най-доброто създание на света. Това не се харесва на Рибите. Самите вие се нуждаете от внимание, любов и заслужено признание. Но сте способни да се сдържате след своите подвизи и ненавиждате егоцентризма, който демонстрира кралят на джунглата.
Ако вече сте влюбени в Лъв
Не всичко е загубено. Той ви вярва, а това е важно. Той е самодостатъчен и не е склонен към самоанализ и депресии, а това е чудесно! Трябва просто да го похвалите, да го почешете по гривата – и той ще е в краката ви, ще седи и нежно ще мърка. Възползвайте се от този метод и тази власт над Лъва ще ви направи по-уверен в себе си. А той ще ви се възхищава още повече, ще види у вас близък човек и ще се влюби до безумие..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.