Гадателката Магда ми помогна да започна отначало

Нали знаете, че има моменти, в които се чувстваш така, все едно си в някакво блато

novo nachalo Или плаващи пясъци… Уж вървиш, уж правиш нещо, а всичко си стои все на едно и също място. И нищо не се променя. Така бях и аз за един много дълъг период от време. Мисля, че полагах много усилия. Нито за миг не съм се пуснала по течението. Но нещата нито ми се случваха, нито ми се получаваха.

Не знам дали трябва да изпадам в подробности. Ще кажа само, че за година и половина смених около 4-5 работни места, защото все нещо се случваше – или не ни плащаха, или закриваха фирмата, или фирмата обявяваше фалит… Някакви такива все се случваха. Накрая се уморих и дълго време стоях без работа. Нямах настроение дори да търся.

Това беше и периода, в който писах на гадателката Магда. Тя успя по някакъв начин да ме окуражи. Беше достатъчно само да стисна пентакъла, който ми направи, за да се изправя и да продължа. Аз никога досега нито съм ходила при разни врачки и баячки, нито съм вярвала, че могат да помогнат, но… Без много шум и излишни обещания гадателката Магда успя да преобърне живота ми. От първото писмо, което ѝ написах, са минали не повече от година и два-три месеца. Но определено мога да кажа, че животът ми няма нищо общо с онова, което беше…

Дарина К.

1 коментар to “Гадателката Магда ми помогна да започна отначало”

  1. снежана

    апр. 30. 2016

    Може ли да питам а колко пари ви искаха.

Добавете коментар