28.03.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Гадателката Магда ме спаси от самата мен!


Аз бях вредна за себе си в продължение на много дълги години

самотата ми Беше ми трудно да превъзмогна една голяма, невъзможна и поради тази причина – нещастна любов. Много дълго време живях в илюзията, че така ми е писано. Бях се капсулирала в собствената си самота и си мислех, че така ми е добре.

Не виждах и не разбирах, че това ме убива. Последното нещо, което ме интересуваше, беше това, че с течението на времето растеше не само изолацията ми. Растяха килограмите ми, растяха здравословните ми и емоционални проблеми. Бях зле, много зле бях. Сега, като се връщам назад виждам и осъзнавам, че онази приказка за това, че никой друг не може да ти навреди така, както ти сам можеш да навредиш на себе си, е много вярна.

Писмото ми до Магда беше акт на отчаяние. Не знаех какво точно да я питам – дали ще бъда щастлива, кога ще бъда щастлива… Просто седнах и излях душата си в писмото до Магда…

Много бях изненадана от това, което получих като отговор. Много съм изненадана и от онова, което се случи с мен, след като прочетох писмото ѝ. Имаше един кратък период, в който седнах, плаках, спах, пак плаках и в общи линии излях всичко, което се беше насъбрало в мен. Така, благодарение на Магдените съвети аз успях да предпазя себе си от… самата себе си.

Глория

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.