Гадателката Магда ме спаси от самата мен!

Аз бях вредна за себе си в продължение на много дълги години

самотата ми Беше ми трудно да превъзмогна една голяма, невъзможна и поради тази причина – нещастна любов. Много дълго време живях в илюзията, че така ми е писано. Бях се капсулирала в собствената си самота и си мислех, че така ми е добре.

Не виждах и не разбирах, че това ме убива. Последното нещо, което ме интересуваше, беше това, че с течението на времето растеше не само изолацията ми. Растяха килограмите ми, растяха здравословните ми и емоционални проблеми. Бях зле, много зле бях. Сега, като се връщам назад виждам и осъзнавам, че онази приказка за това, че никой друг не може да ти навреди така, както ти сам можеш да навредиш на себе си, е много вярна.

Писмото ми до Магда беше акт на отчаяние. Не знаех какво точно да я питам – дали ще бъда щастлива, кога ще бъда щастлива… Просто седнах и излях душата си в писмото до Магда…

Много бях изненадана от това, което получих като отговор. Много съм изненадана и от онова, което се случи с мен, след като прочетох писмото ѝ. Имаше един кратък период, в който седнах, плаках, спах, пак плаках и в общи линии излях всичко, което се беше насъбрало в мен. Така, благодарение на Магдените съвети аз успях да предпазя себе си от… самата себе си.

Глория

Няма коментари

Добавете коментар