Талисманът на Магда е най-силното ми оръжие срещу злините

Имах преди време един период от време, през който ми се случваха само лоши неща

талисман
Не ми вървеше нито в работата /аз имам частен бизнес/ нито в в семейството. А по едно време стана така, че и една прилична сума пари ми откраднаха. Да не говорим за дребните скандали, които имах с разни съседи, разни познати и непознати.

Изобщо, всичко беше тръгнало с главата надолу. Не знаех нито защо, нито откъде ми се случваха тези неща. Тотално се бях спекъл, както казва един мой колега.

Искам да кажа, че за мен е крайно нетипично да се занимавам с врачки, баячки и прочие такива работи. Но, понеже не ми се налагаше да ходя никъде, нито да правя каквото и да е, освен да седна и да си опиша проблемите, в едно писмо, аз реших да пиша на гадателката Магда.

Малко след като ѝ пратих писмото, аз получих отговор. Много се изненадах. Не знам какви точно очаквания съм имал, но писмото беше изключително полезно, написано на разбираем език и с много истини в него.

Поръчах си и си ползвах талисмана, който Магда ми направи. Трябва да ви кажа, че оттогава са минали почти две години. Две години на спокойствие и тишина в моя живот, без да ми се случват никакви лоши неща. Все си мисля, че по някакъв начин талисмана на Магда отключи добрия ми късмет.

Николай Георгиев от София

2 коментара to “Талисманът на Магда е най-силното ми оръжие срещу злините”

  1. Силвия Петрова

    авг. 20. 2016

    Здравейте,искам да говоря с Вас,как може да Ви изпратя e-mail?

  2. redaktor

    авг. 22. 2016

    Пишете на имейл : office@magdaonline.com

Добавете коментар