Гадателката Магда премахна силно негативно влияние от семейството ми

Аз и моят съпруг бяхме в тотална криза, но гадателката Магда успя да се справи с нея

pari-spokoen-san

Госпожа Магда е човек, с който си кореспондирам от много дълго време. Преди пет години, когато дъщеря ми завърши и не знаеше накъде точно да поеме, тя ми каза, че ще иде да учи в чужбина. Да ви кажа честно, тогава много не ми се вярваше, защото я знам каква е страхлива. Но, ето че тя вече четвърта година е в Дания, учи и работи, оправя се сама, че даже и на мен помага.

Аз съм на 48 години, имам две деца и съпруг, който много не зачиташе семейството и кръшкаше. Преди не беше такъв. Не знам какво му стана, но като мина 40 години и започна да ги върши едни почти невъзможни неща. Аз тогава му казах в прав текст, че знам, да не си мисли, че съм някоя глупачка. Той, естествено, отрече. Не ми е затова, но нямаше да позволя заради някаква си там афера да ми разваля живота точно, когато дъщеря ни замина, започна да учи и да се оправя сама, а синът ни беше в 6-ти клас.

Гадателката Магда ми направи муска, която аз зарових по нейни указания на едно място, близо до къщата. Ако щете вярвайте, но само месец след като стана това, животът ми се промени коренно. Той си седна на задника, говорихме, разбрахме се и сега е най-примерния съпруг и баща.

Йорданка Данчева от Ямбол

1 коментар to “Гадателката Магда премахна силно негативно влияние от семейството ми”

  1. Desislava

    Дек. 04. 2015

    Zdr kazvam see Desislava predi 2meseca se razdelih s bipshetomi gadje I imam chustvotoo che imam negativna energiq elii magiq nese chustvam dobreee otpadnalomie nqmam nastroenie za nishto

Добавете коментар