19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Единствено Магда разбра къде е проблема


Гадателката Магда най-точно намери проблема, който спъваше всяка моя инициатива

problerm
Искам накратко да изложа моите добри впечатления от гадателката Магда. Става въпрос за това, че преди време аз реших да стартирам свой собствен бизнес. Това се случи преди 7 години. В продължение на две години започвах, и точно когато стигах до някакъв възход, и нещо се случваше, и хайде пак на изходна позиция. Все едно нещо нарочно ме хващаше и ме дърпаше назад. Не мога да назова точно чувството, но по едно време направо ми идеше да се откажа. А толкова много усилия бях положила.

Не исках и не можех да продължа. Всяка моя стъпка ми се струваше огромно усилие. Точно в този тежък за мен момент аз писах на гадателката Магда. Оказа се, че имам клетва. Не магия – клетва. Изречена била от мой близък. Аз веднага се сетих кой може да е този човек. Без намесата на гадателката Магда аз бях безсилна. Тя ми каза какво, кога и как да направя. Направи ми и талисман, пентакъл, който да ме пази от злото и от всякакви други подобни неща – клетви, магии, лоши погледи, лоши помисли и влияния.

Оттогава насам аз не знам какво е безпокойство. Много съм добре, и всичко около мен се развива повече от отлично. Благодаря на гадателката Магда помощта, разбирането, за намесата ѝ, която за мен означава много.

Наталия Петрова от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.