07.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Щастлива съм! Намерих любовта, макар и късно!


Животът ми премина под знака на самотата, но днес вече съм щастлива

щастие
Ако не бях писала на Магда, може би нищо от това, което ми се случва през последните две години, нямаше да се случи.

Аз съм на 47 години. Разведох се още когато бях на 25 години. Отгледах чудесна дъщеря. Тя вече е голяма, живее и учи в чужбина. Работи и сама се издържа. Даже и на мен помага. Някога си мислех, че когато стане голяма и си вземе живота в ръце, ще ми е по-спокойно и по-леко. Но не е така. Тя много ми липсва.

Преди около три години писах на гадателката Магда просто ей така. Нямах конкретни въпроси, не ме интересуваше никой конкретен човек, освен дъщеря ми, както и онова, което ще се случи с нея. Магда ми каза, каквото ми каза за нея. После ми каза и че ще срещна мъжът, когото цял живот съм чакала и търсела. Малко не повярвах на това, но тя го беше описала много точно. Да не кажа детайлно. Имаше в описанието му едно нещо, което нямаше как да бъде сбъркано и да не забележа, че точно това е онзи мъж, за когото ми е писала Магда.

Всичко стана много случайно. Нито съм го търсила, нито съм предполагала, че може да се случи, но е факт – аз се чувствам щастлива и обичана, както никога досега.

Маргарита Памуклиева от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.