07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Пентакъл от Магда: Не съм и предполагала, че може да ми се случи такова щастие!


Когато дълго време си затлачил в една посока, когато единствено нещастието е твой спътник, тогава и малкото щастие, което те сполети, изглежда огромно

щастие
Така си разсъждавам сега, когато се наслаждавам на най-голямото щастие за мен – имам работа. Бях безработна 3 години. През това време почвах на няколко места, но нищо сериозно. Направо се уморих по едно време. Обезверих се. Чудех се защо точно на мен ми се случва това.

Отдавна бях погребала любовта. Не се и надявах да срещна някой, който да е с мен. Разведена съм от 12 години. А и колкото пъти питам гадателката Магда за любов и семейство, толкова пъти тя ми казва, че не се задава нищо ново на хоризонта. Ами и да се задава, и да не се задава – каквото е писано, това е.

По-важно е, че Магда много ми помогна за намирането на работата. С нейното писмо и съвети тя успя да ми върне увереността и вярата, че и на моята улица ще изгрее слънце. Освен това ми направи пентакъл за намиране на работа, или нещо подобно. Два месеца след като си получих пентакъла, и късметът ми се отвори. Много съм щастлива и не съм и предполагала, че може да ми се случи нещо такова.

Милена Йорданова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.