Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Не съм жена за една нощ! : Магда: ясновидство, хороскопи
30.09.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не съм жена за една нощ!


Много дълго време бях сама

жена за една нощ Не ходех на срещи, не мислех за мъже. Дори си спрях профила във фейсбук. Не че се бях затворила в себе си, но общувах много оскъдно. Приятелите ми се опитваха непрекъснато да ме сватосват с някой. Други път ме питаха защо не си направя профил в някой сайт за запознанства.

Много неща чух през този период, включително и това, че не съм особено нормална. Може и да съм малко странна, да, но не съм и жена за една нощ. Днешните мъже са толкова непостоянни. Непрекъснато имат някакви претенции, и колкото повече от претенциите им задоволявах, толкова повече ставаха те. И в един момент се оказва, че не ги разбирам. Ами не ги разбирам!

Не може да получаваш, без да даваш. Трябва да има някакво равновесие…

Истината за всичко, което се случва с мен аз научих от Магда. Цялата тази драма с неуспешните ми връзки е била заради една магия, която моя близка е направила. И под близка имам предвид роднина, а не приятелка. Ето такива са хората!

Сега поне съм по-спокойна и знам, че дори и да е така, това няма да продължи вечно, тъй като Магда направи ритуал, който да сложи край на това вредно влияние. Сега съм и много по-уверена в себе си. Защото знам, че онова, което искам, и което заслужавам, скоро ще бъде до мен!

Мая от Плевен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.