Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Тежката раздяла трябва да се лекува като болест : Магда: ясновидство, хороскопи
13.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Тежката раздяла трябва да се лекува като болест


Едва ли има човек, който да не е преживявал любовна раздяла

parting
Обида, разочарование, страх от бъдещето – това са само някои от чувствата, които бушуват в душите на жените и мъжете, изоставени или изоставили половинките си по сложния път на любовта. Не бива обаче да се отчайвате. Дайте си време, направете няколко важни неща и след това започнете отначало – по-зрели и самоуверени.

Не бързайте да се впускате в нова връзка. Спрете, огледайте се и преценете дали досега не сте играли роля. Ако се е налагало да правите компромиси заради партньора си, вече няма на кого да угаждате и може да си позволите всичко, от което сте се възпирали заради него.

Изглеждайте така, както се харесвате. Отдайте се на хобито, което ви привлича. Възобновете излизанията със старите приятели, намерете нови.

Вероятно се чудите колко време ще ви отнеме възстановяването. Това зависи от 3 фактора – колко силна е била връзката ви, какви очаквания сте влагали в нея, колко емоционално зависими сте били от партньора си. Лечението е като на рана – колкото по-дълбока е, толкова по-бавно зараства.

При всички положения няма как да вървите напред, ако мислите ви остават фиксирани в миналото. Каквото и да е било то, не можете да го промените.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.