27.10.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Научих се да живея без очаквания


Преди живеех с очакването всички да постъпват спрямо мен така, както аз постъпвах спрямо тях

обич
И мисля, че това беше нещо нормално – аз обичах и исках да съм обичана. Давах и очаквах да получа нещо в замяна. Явно това е било грешно. Или аз не съм попадала на подходящите хора. Уж правех нещата така, както трябва, а нищо не се получаваше така, както съм очаквала.

Ето ви един простичък пример. Обичах един мъж в продължение на 3 години. Бяхме заедно, правех всичко за него. Съобразявах се. Мислех повече за него, отколкото за себе си. Давах си и сърцето, и душата. И въпреки това той ме изостави, като последната година, в която уж бяхме заедно, той е бил и с други жени. И сега е с други жени. Сменя ги като носни кърпички. Май аз бях единствената, дето успя да го изтърпи толкова дълго. Защото имах очаквания.

Излъгани останаха очакванията ми, затова и вече не чакам никой и нищо. Живея така, както на мен ми е приятно и удобно. И ми е по-добре така. Като чета писмата тук, и като гледам колко подобни на мен хора има, се чувствам малко по-добре. Не заради друго, а заради надеждата, която не съм изгубила още.

Милена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.