27.10.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Светът е пълен с глупави жени


Не го казвам това нито със съжаление, нито за да се присмивам

материално момиче
Казвам го като извод от краткия ми живот и от срещите ми с някои жени. Не казвам взаимоотношения, защото аз взаимоотношения с такива хора не желая да имам. Веднъж вече се опарих, втори път – не, благодаря!

Аз съм на 26 години. Много ни е бил интересен живота. Сам съм се грижил за всичко. Сам всичко съм постигнал. Родителите ми ме оставиха, когато бях на 17 години при баба ми и оттогава сам всичко правя. Онова, което те ми пращат – спестявам. Не съм похарчил и стотинка.

Понеже знам цената на парите, знам какво е да се трудиш сам, затова и винаги си правя сметката. Това не означава, че съм стиснат, даже напротив. Добре съм си, но явно в днешно време жените, а и хората като цяло, гледат все да има нещо, все да купуваш, да подаряваш. Да, аз правех подаръци на онова момиче. Не съм забравил нито един неин празник. И без повод съм я изненадвал, ама нейната лакомия беше безкрайна.

Няма какво друго да кажа. Избухнах така, защото случайно попаднах на вашия сайт и се зачетох. Искам просто да кажа на хората: давайте, за да получите. Не само пари и вещи, а и чувства!

Ивайло Коцев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.