ср. окт. 23rd, 2019

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Пентакълът на Магда ме пази от зли очиПрез последните 4-5 години никак не ми вървеше, и аз реших да се допитам до гадателката Магда

пентакъл
С каквото и да се захванех, все не се получаваше. Имам цял куп истории за това как не ми вървеше и колко различен беше живота ми, преди да се свържа с гадателката Магда. Аз си поръчах при нея да ми направи един пентакъл. Този пентакъл ме пази от зли очи.

Онова, което Магда ми каза, беше много близко до онова, което си мислех аз. Някак, вътрешното чувство не ме е излъгало. Човек трябва да се доверява на интуицията. Тя никога не лъже.

Откакто пентакъла е в мен аз се чувствам много добре, много спокойна, много по-уверена. Главоболието ми изчезна и гледам на света с други очи. Като цяло промяната е много хубава. Заедно с по-доброто ми здраве при мен дойде и по-добрия късмет. Животът, смея да твърдя, ми се промени, и то все към по-добро.

Освен точните прогнози, Магда е много добра и в съветите, които дава. Послушах я и сега съм много по-спокойна. Надявам се хубавото при мен да не свършва и още по-хубав да става живота ми.

Радосвета Живкова от Варна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.