07.03.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Разкрих му се, а той ми се подигра!


Известно време бях с един човек, който се подигра с чувствата ми

обида
Много е трудно в днешно време да се открие човек, който на 100% да бъде човек. Просто човек. Да бъде себе си, да е поне малко честен. Не знам защо все попадам на разни такива, които ми се разкриват все в някаква адски лоша светлина. Последният човек, когото допуснах до себе си се изгаври жестоко с чувствата ми. Няма да навлизам в подробности. Просто ме обиди много жестоко. Аз му разкрих себе си, а той използва това, което му казах, за да ми се подиграе. Много жестоко.

Преди няколко месеца се разделих с него. Нямаше смисъл да продължаваме. Можех да му простя, но просто му нямах доверие. Тогава писах на гадателката Магда да ми направи един пентакъл за привличане на любовта и на точния човек за мен. Много ми се иска да се отърва от този лош късмет, да се упокоя малко, да има на кого да споделя спокойно онова, което мисля, а не просто да съжителствувам с някой просто ей така. Искам поне малко да съм щастлива, и усещам че този ден не е далеч.

Михаела П. от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.