21.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Съдбата ми даде човека, от когото имах нужда


Искам да споделя с всички вас нещо, което се знае, но трудно се изпълнява

истинска любов
Всяко отлагане води след себе си нови злини. Аз отлагах раздялата с един човек в продължение на две дълги години. Това не донесе щастие нито на мен, нито на него. Никола беше мой съпруг, но той принадлежеше на поне още 3 жени – поне за толкова знаех. Непрекъснато ми изневеряваше, непрекъснато ми създаваше проблеми.

Радвам се, че нямаме деца, които да останат нещастни от нашата раздяла. Така нещастна бях и останах само аз. Обичах го много. Може би все още има нещо малко останало от тази любов, защото понякога ми липсва, но пък сега си давам сметка, че благодарение на това съм срещнала човека, от когото имах нужда.

Интересното е, че когато писах на Магда преди повече от година, аз нямах никакво намерение да се разделям със съпруга ми. Тя ми каза, че ще се разделим и че ще има нов човек в живота ми. Тогава не ѝ повярвах. Сега разбирам, че Съдбата събира хората, които имат нужда един от друг.

Вече нищо не отлагам. Давам си сметка, че животът не е толкова дълъг, че да го пропилявам в очакване на чудото. Чудото трябва ние сами да си го направим.

Вера П.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.