Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Гадателката Магда ми помогна да реша сериозен проблем, който мислех за нерешим! : Магда: ясновидство, хороскопи
30.09.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Гадателката Магда ми помогна да реша сериозен проблем, който мислех за нерешим!


Преди време имах една приятелка, която много ме разочарова

losha priatelka
Става въпрос за това, че тя започна много да се бърка в живота ми, да ми дава тон, да ме манипулира и едва ли не да определя с кого да бъда, какво да харесвам, и така нататък. Това ми причини много неудобства, много проблеми и много загубени връзки с други хора. Лошото е, че аз дълго време бях заблудена, бях като сляпа и не можех да разбера какво става.

Истината лъсна, когато й казах, че съм си харесала едно момче. Малко след това тя направи така, че те да са заедно. А момчето имаше интерес към мен… Оказа се, че тази жена не просто ме е манипулирала, тя ми е била направила магия!

Всичко това научих след като помолих гадателката Магда да ми направи пентакъл за късмет и да ми направи и едно гадание. Тя в прав текст ми каза не само какво се е случило, но и защо се е случило, както и каква е причината. Или по-скоро – КОЙ е причината. Така, с помощта на гадателката Магда успях да се освободя от едно голямо зло в моя живот. Сега не само ми е по-спокойно, но откакто леля Магда изчисти магията и много по-лесно ми се случват хубавите неща, които, заради подлата душа на тази жена, бяха табу за мен.

Пепа Христева от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.